Agenda

Hier kan je de agenda van AVBG raadplegen.
Klik hier voor de NIEUWS-pagina.

 


Beste AVBG-lid,

Het bestuur nodigt u van harte uit op een nieuwe AVBG-activiteit op dinsdag 4 juni 2013, een ietwat verrassende keuze deze keer: musicus en beiaardier Jo Haazen vergast ons op een lezing die verschillende archeologische en bouwhistorische paden bewandelt. Als cultuurmens met een lange staat van dienst is Jo Haazen  een bevoorrecht getuige en actor geweest, en daardoor kan hij uit zijn rijke ervaringen en herinneringen putten voor een boeiend en relaas. Op het programma staan onderwerpen zoals de restauratie van de kathedraal, Rubens, de historische opgravingen in de jaren 1950 van professor Adelbert Van de Walle. Een lezing zonder beelden weliswaar, maar een beeldrijke uiteenzetting lijkt het wel te worden. Een oriëntatie in dat verband vindt u op de website van de spreker.

De uitzonderlijke locatie wordt ons ter beschikking gesteld door de Lodewijk & Frans Mortelmans vzw, en staat sinds enkele maanden in de belangstelling door de in het oog springende vondst van bestuurslid Jerry Driesen .

Afspraak op dinsdag 4 juni 2013, Boterhamstraat 1, om 20u. Om organisatorische redenen graag voor het einde van de maand een seintje om uw aanwezigheid te bevestigen op stefaan.grieten@avbg.be.

Stefaan Grieten,
namens het bestuur

  Website beheerd door QuickerSite